Uppdatering.

Nu har jag tagit en liten paus från bloggen men nu är jag väl tillbaks. Under tiden jag varit borta så har jag nog mest bara skrattat och haft kul med vänner. Men jag har oxå gråtit eftersom 6:orna slutar och vi börjar på andra skolor :'( Även fast vi kommer ses så är det ändå inte samma grej. Och att lämna skolan som man har gått på sedan man var typ 1 år.. Inte kul asså. Men det blir nog bra efter sommaren oxå. Alla i klassen utom två kommer gå på samma skola, Alice och Oscar börjar på andra skolor och jag hoppas verkligen att dom får det bra där annats är de välkomna till våran skola ;) Har ju haft skolavslutning oxå, sista gången någonskn på den bästa finaste skolan. Så nu är det SOMMARLOV! Igår kollade jag runt på några klädsidor och hittade en stickad tröja och en tisha som jag ska beställa. Jättefina och enkla att matcha. Båda är från rutstore.se.
Bilden är på min avslutningsros som var hundra gånger finare och piggare igår. :/


Off to studentfirande.

Nu åker jag, mamma och pappa iväg på studentfirande. Det är min klasskompis syster som tar studenten, mammas bästa kompis dotter. Jag har mina skolavslutningskläder på mig men tyvärr fastnade den inte på bild så bra.. :(


Somnar med ett leende på läpparna.

Är nöjd med mig själv. Har så jävla bra vänner. Ångrar ingenting jag gjort. Kollar framåt och vet att det kommer bli bra. Lever mitt liv med de bästa.


Rix fm festival.

Rix fm festival var här i Falun i fredags så här kommer några bilder från kvällen. Dom är suddiga för att de är tagna med min iPod på min mobil för att jag orkade inte ta med den dit. Och några till suddiga screen caps från google. Hehe, tekniska jag.. Men det är bara bilder på mig, Matilda och panetoz. Hahaha, jag är ju för konstig. Men Lisa Miskovsky, Erik Hassle, Eric Saade, Molly Sandén, Panetoz, Amanda Fondell, Broken door och några till som jag inte kommer ihåg var där.


RSS 2.0