Valborg.

Glad valborg! Eller vad man säger.. Har en röd och vit rutig skjorta och vanliga mörkblå jeans på mig. Fixade lockar eller vad man ska säga att det är i luggen med plattången nyss. Älskar min plattång! ^^


Helgen.

Den här helgen har det varit sol nästan hela tiden. Skööönt! Har varit ute typ hela tiden. Nu är våren här på riktigt och jag skulle bli j*vligt arg om det skulle börja snöa nu..

Igår hittade jag en ny favoritlåt. Carly Rae Jepsen - Call me maybe. Är faktisk kul när man hittar en låt som är jättebra, eller hur?! ;)

Nu ska jag nog kolla på Mästarna mästare, min kompis mamma är med där. Eller så ska jag platta håret, har precis duschat och då blir håret lockigt och fult.. Eller så gör jag båda samtidigt? Haha, just because everybody cares.

Imon är det skola som vanligt och valborg. På kvällen kommer Matilda och hennes familj hem till oss och ska äta och lite sånt. Men orkar inte sitta med dom hela kvällen så jag och Matilda cyklar nog till majbrasan och är med kompisarna som är där. Ska bli kul! :)

Bild: En vitsippa som var finare i verkligheten än på bild. :)


Fredag.

FINALLY FRIDAY!

Idag efter skolan har jag ringet efter prao i två dagar. Det var faktiskt läskigt men nu har jag det gjort, nästan. Jag ringde till några ställen men alla hade fullbokat men sen ringde jag till två andra ställen, på det ena skulle jag ringa dit imon igen för då var den "ansvariga" där och på det andra skulle jag komma på onsdag och säga hej och så. Men det är inte säkert att det första stället har plats men hoppas det för vill hellre vara där än på det andra stället. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Idag var Matilda ledig från skolan för hon skulle till Göteborg med några sen ringde hon till mig typ helt hysterisk för att hon hade träffat Nellie Berntsson! Och för er som inte vet vem det är så är det en känd 11 eller 12-årig hästbloggare som har varit med i Hästakuten. Jag har inte så stor koll på henne eftersom att jag inte är någon hästtjej men det är ju Matilda så är jätteglad för hennes skull :D
Igår fyllde ju Sara år och gissa vad hon fick?! Hon ska åka till Stockholm i Augusti och se Lady Gaga! Verkligen en bra present :D Och snart är det ju min tur att fylla år.. :)

Fredag idag, vad ska ni göra? Jag ska vara hemma och kolla på Let´s dance och äta chips :) Jag är inte superintresserad av programmet men lite kul är det ju. Jag hejar nog på Molly och Anton tror jag. Vilken/vilka hejar ni på?


Doodle Jump.

Spelar Doodle jump just nu. Det var grymt länge sedan man gjorde det ju, flera månader. Mitt rekord är 63 065, vad är erat? Fast det var i november men ändå, haha. ;)
Det var pedagogeftermiddag i skolan idag så vi slutade kl 12. Så jag cyklade hem och gjorde lite småsaker och sen tog jag bussen in till stan. Jag behövde köpa en present till världens bästa Sara. Det blev en liten ros som man sätter i hörluraruttaget på sig mobil och lite godis. Sara älskar ju sin mobil Pusse över allt annat.


Dagens.

Skjorta, H&M • Jeans, Gina Tricot • + Stickad, svart tubsjal, Lager157 • Två fiskbensflätor •

(Fula bilder, jag vet. Men dom är tagna med iPoden.)


Jag är peppad!

Tjohoo!

Just nu är jag typ JÄTTEPEPPELIPEPPPEPPAD!!
Anledning: Jag fyller ju år om 12 dagar och för typ 1-3 månader sedan skrev jag upp Ziperall Headphones på önskelistan och ända sedan dess har jag varit aspeppad på att få dom eftersom att jag varit ganska säker på at jag skulle få dom. Men idag var jag inne på Ziperall Webbshopen och klickade in på accesoarer för under den kategorin fanns dom, hörlurarna, men jag såg dom inte. Jag fick lite panik. Så jag började  googla efter dom men hittade ingetting förutom massa erbjudanden som inte gällde längre och blogginlägg om dom. Efter typ 3  TIMMAR vi datorn hittade jag ett facebook inlägg där det stod att hörlurarna bara var på besök. Så som youghurtsmaker oxå brukar vara. Då blev jag arg och besviken, så jag googlade efter andra hörlurar som nästan är likadana. Men jag hittade inget alls. Då kom pappsen hem och då förklarade jag det STORA PROBLEMET för pappa och han sa att han och mamma hade kollat efter hörlurarna igår kväll och inte hittat något dom heller. Men sen sa han att jag inte behöver oroa mig för det finns en ganska stor chans på ca 99,9% att det blir superbra ändå! Dom har  nog hittat några andra hörlurar som är bättre än dom jag ville ha. Och det är superduperjättebra ju!
Jag är ju en sån som älskar min födelsedag och julen (alla högtider) så är jag jättepepp nu inför min 13-årsdag! Det ska bli så kul men det enda dåliga med den är att den är på en söndag, segaste dagen! Men det gör inte så mycket.

Nu ska jag skutta till köket och är mat för jag är hungrig. ♥

Om 13 dagar.

Måndag idag, vilket betyder lång dag, långtråkig och nationelt prov. Men det blev en bra måndag idag. Matilda fyllde 13 idag så vi har uppvaktat henne i skolan, hoppas hon blev glad men det borde hon blivit. Den 26 fyller en av min andra bästa vän år, den 30 ska min och Matildas familj fira valborg tillsammans, 2 maj fyller en kompis år och den 6 fyller jag år! :D Mycket roligt framöver. Det enda som jag grubblar över är om jag ska ha marrängsviss eller tårta på min födelsedag.. Och isf vilken tårta, har ni några förslag så kommentera! :) En sak som jag är väldigt nöjd över är min önskelista av alla saker. Den är så perfekt, men den är ju gjord av mig så är inte förvånad. Haha nädå, lite ego men den är faktisk jättebra! ;)
Btw, har myst mig igenom dagen i min skönsköna tjocktröja! ;*


Lördagkvällen.


Jag är ledsen för seg uppdatering men jag har inte så jättestor lust att blogga men den kommer tillbaks snart. Nu kollar jag på en film som heter The wedding crashers på 4:an. Fast nu blev det reklam och nyheter innan den börjar igen så nu ska jag väl borsta håret eller något sånt. Idag har jag bara varit hemma för att jag är sjuk. Matilda är oxå sjuk nu men hon är magsjuk och jag förkyld. Det är extra synd om henne oxå för att hon fyller år på måndag, vi får hoppas att hon är frisk då! Då ska hon få sin födelsedagspresent av mig. Själv fyller jag år om ca 16 dagar, det beror på hur man räknar, 6 maj. Längtar!
Idag har jag oxå fått reda på vart vi ska åka på klassresan. Vi ska till en sak som heter Alborgen, det är nästan som fångarna på fortet fast mindre. Efter att vi har varit där typ hela dagen åker vi någonstans där vi skulle grilla och sova över. Mer än det vet jag inte eftersom varken jag eller mina föräldrar var på mötet om klassresan i onsdags. Men det löser sig på något sätt. Blir en opassande bild till detta inlägg, på mig och Lasse. ;)


Hemma idag.


Mornin' alla!
Jag stannar hemma från skolan idag, förkyld och ont i halsen. Hoppas att alla ni mår bra iaf! Det blir ett kort inlägg för jag ska kolla på tv nu, men ni får en "dagens outfit" bild. Flanell pyjamas och strumpor, bäst! Kan hända att jag byter outfit till Ziperall men what ever.

Kram utan förkylningsbaciller :*


Lite om dagen.


Hej alla fina!

Idag har jag inte gjort något speciellt i skolan, hade elevens val och vanliga lektioner. Det är en himla tur att mina helt underbara kompisar finns där!
Efter skolan åkte jag till mammas jobb för att sedan åka vidare med henne till frisören. Det blev ingen speciell frisyr för min del, hon klippte bara topparna och lite i luggen. Sen åkte vi till city gross och jag köpte en födelsedagapresent till min bästa vän, Matilda.
I kväll var det något möte i någon bystuga i en by här. Det var min klass och deras föräldrar men jag tror inte att det kom så många... Jag var inte där för jag hann inte men jag läste min kompis blogg och hon skrev att dom gick hem till Viktor, en i klassen och hoppade studsmatta, något sånt iaf. ;)

Imon får jag se om jag kommer till skolan, jag är förkyld men vi får se imon om det är bättre. Det är idrott imon och då skulle vi ha Mästarnas mästare tävlingar, vill vara med!

Btw, fick mycket poäng på wordfeud här om dagen! 1660 poäng. Har någon av er fått högre poäng någon gång? Isf, komentera. :)

Nu får ni ta och sova riktigt gott så ses vi nog imon, hihi. ;*


Något att tänka på.


Här ni ni en "klurbild" att klura på tills jag bloggar nästa gång. Tog den hemma hos Noemi i somras.

Hope you enjoy! :)


Mellis nästa.

Nu har pecis kommit hem från en vanligt tisdag i skolan. En tråkig tisdag. Började med att åka buss i typ en halvtimme innan vi var framme på skolan där vi har språk. Hade språk och det var sååå tråkigt, gick ner till cafeterian med resten av klassen och köpte en baguette att äta, gick med Matilda, Alice och JUlia till den andra skolan som vi har slöjd på. Hade slöjd, åt mat, hade mer slöjd, åkte  buss hem till min skola och hade nutidskryss, rast och matte/no. Himla tråkigt. Nu kom mamma hem med någon chokladpudding som jag ska äta till mellis, senast jag åt chokladpudding var på dagis så ni förstår vad jag tycker om det men nu har det ju gått några år sedan den tiden. Nu ska jag ta ner alla affisher som sitter på en av mina väggar med magnetlister, kanske sätta upp några nya.. Ja, småfixa helt enkelt. Fast innan det ska jag skaffa Instagram. Men jag har inte bestämt mig än om jag ska ladda ner det till iPoden eller mobilen. Tror att det får bli mobilen, den tar skarpare bilder.
Erbjudandet om att påverka min blogg står kvar, kommentera om det är något som ni vill att jag ska blogga om. Tips liksom ;)
(Medans jag skrev klart det här inlägget hann jag smaka chokladpuddingen....ÄCKLIGT! Kompenserade med lite vaniljyoghurt så jag blev mätt iaf.)

Hejhopp kaffekopp :)                                                                    

Äntligen hemma.


Seg skoldag? Oh yeah! Måndagar i skolan är så himla tråkiga.
Inatt snöade det så när jag vaknade och kollade ut genom fönstret.. FUCK MY LIFE, 20 cm snö i aprl liksom?! Det måste ju nästan vara ett sent 1:a aprilskämt. Men typ alla bussar kom aldrig och dom stora vägarna var det bilkö på säkert flera kilometer så lärarna kom försent och vissa fick stanna hemma från skolan. Och nu spöregnar det, inte min dag idag.. Ser ut som skit ute, inte bokstavligt men nästan. Nu sitter jag iaf vid datorn med katten i knäet och äter på en maraboukaka och har precis tagit bort det gamla nagellacket men har inte målat på nytt än. Idag hade jag på mig min röda och vita tröja med trekvartsärmar från Cubus, vanliga mörkblå jeans och ett halsband med ett stort hjärta. Och såklart lite andra grejer men jaja. På torsdag ska jag klippa mig, fast frisören klipper. Det blir att toppa topparna för att jag sparar ju ut håret och klippa i luggen som en trappa eller tapp som vissa säger. Haha, ni får se en bild sen, går ju inte att förklara.

En fråga, finns det något speciellt som ni vill att jag ska blogga om eller lägga ut bilder på? Isf, kommentera gärna det då för jag vill ju blogga om grejer som ni gillar. Typ dagens outfit, saker jag ínte skulle klara mig utan och tvärtom, sånna saker. Vore gulligt med tips!
Imon har vi slöjd och språk. Slöjd är ganska kul men språk är så himla tråkigt! Jag har tyska med två andra från klassen och andra elever från andra skolor. Jag känner inte att tyska är det roligaste av franska och spanska men jag kommer säkert ha mer användnig för tyskan. Jag är ju kvarts tysk, mormor kommer där ifrån, två av mina kusiner bor där och en av mina morbröder och hans fru. Mamma kan ju tyska så det blir lite lättare med läxorna oxå om man behöver fråga något.
Nu ska jag nog måla naglarna tror jag. Det var ett himla tjat om mina naglar!

Ses sen.♥


Night sweeties!


Idag hann jag med fyra av åtta punkter på listan. Tvätta cykeln, cykla på den nya cykeln, bakat äppelkaka och duschat. Dom andra punkterna får jag försöka fixa imon efter skolan men vi får se hur det går, slutar ju 14.45 på måndagar, tisdagar och onsdagar. By the way, ligger i sängen nu och bloggar med iPoden, orkar inte gå till datorn. Jag har ju en stationär dator men tror att jag kommer få en laptop i födelsedagspresent. Då får mamma ärva den stationära för att hennes håller på att säcka ihop. Hade tänkt att kolla på något tv-program nu men det orkar jag inte. Börjar bli trött nu, men innan jag somnar får ni dagens bästa/sämsta.

DAGENS SÄMSTA: Lunchen tor jag, revbensspjäll och potatismos.
DAGENS BÄSTA: När jag såg statistiken på bloggen, blev överlycklig! Hoppas ni stannar kvar här, it would make me so happy! (Jag är inte i närheten av de stora bloggarna men jag är glad över antalet ändå.)

Ni får en bild på mig när jag hade lockigt hår i förrgår och på statistiken. HopeYouEnjoy!

Godnattpuss på näsan mina finisar! ;*


What to do today list.


Det här ska jag göra idag:


♥ Tvätta min gamla cykel

♥ Provcykla nya cykeln

♥ Duscha

♥ Baka äppelpaj

♥ Kolla i Ikeakatalog efter en ny stol/fotölj till mitt nya rum

♥ Småstäda mitt rum

♥ Ta bort det gamla nagellacket

♥ Måla på nytt nagellack


Det var nog allt tror jag, hehe. See ya' later, google translater.♥ 


Mornin'


Godmorgon/goddag mina maraboukakor!
Hoppas ni har haft en bra helg hitills och att ni inte är allt för sura på den dåliga uppdateringen. Men jag har haft fullt upp med annat. Igår var vi iaf och köpte en cykel. Det blev lite krångel eftersom vi inte fick upp låset med det fixade sig efter någon timme så vi kom hem med en cykel till mig, bild kanske kommer senare. Igår åkte Noemi hem, men det dröjer inte länge tills vi träffas igen :) På Aqua Nova i fredags hade vi jättekul iaf! Nu ska jag kolla efter om vi har äpplen, hade tänk baka äppelpaj.


Noemi is in thaa house :D


Nu är jag hemma från stan med en bikiniöverdel, en bh och Noemi. Just nu kollar hon och jag på min pappa är bättre än din pappa, det är ju så himla roligt när dom skryter om sina pappor, haha :'D Imorgon har vi tänkt att ha filmmaraton, High School Musical. Vi skulle ju oxå kunna göra cupcakes, jaja, vi får se. På fredag ska vi bada på Aqua nova, ett äventyrsbad. Och på lördag ska Noemi åka hem och jag, mamma och pappa ska köpa en ny cykel till mig. <---That's the plans!

Nu ska jag forsätta vara social. ;)


Seg morgon.


Hej alla! Hitills har det vart en ganska seg morgon. Det är bara jag som är vaken just nu vilket betyder att jag måste trycka ner tangenterna försiktigt så det inte låter förmycket nu när jag bloggar, jag måste vara tyst när jag gör frukost och tyst i allt annat som jag gör och ska göra. Nu ska jag snart klä på mig, borsta tänderna och sen gå ner till bussen som jag åker med till stan. För att en av mina kompisar har flyttat. Från att kunna cykla till vrandra på ca 1 minut så är det 30-45 minuter mellan oss med bil. Så hon kommer med en annan buss in till stan samtidigt som jag, så vi ska väl kolla på kläder och lite allt möjligt och sen äta lunch där. Dock så har vi inte bestämt vad och var vi ska äta men det kommer gå snabbt att bestämma ;)Hihi, ska bli så kuligt! 
By the way, det är såå tråkigt väder ute just nu! Blött, grått, tråkigt, stilla.. Och nu gick skrivbordsstolen sönder oxå, Super! -.- 

Well, well, vi ses nog senare idag, KRAM! ♥

Ny tröja.

Tjuhoo! Nu är jag hemma från stan. Fick med mig en röd och vit tröja hem och Matilda köpte två tröjor. Jag måste ju ha kvar lite pengar tills imon, stan då oxå.. Varför får ni veta imon. Jag såg en fin klänning men den hann jag inte prova så får väl kolla nån annan gång. Iaf så träffade jag och Matilda Felicia, Julia och Sabina.
Jag ska lägga upp en bild på nya tröjan men eftersom jag tagit kortet med min iPod så är det nog ganska suddigt fast det går nog att se vad det är :)


Sweet dreams!

Tjuhuu, nu är jag hemma :) Eller aa, jag har ju vart hemma i några timmar men har haft ganska fullt upp så här är inlägget för ikväll. Jag var ju med Matildisen idag. Och det kommer jag vara imon oxå för då åker vi in till stan. Ska kolla kläder, prova kläder och glida runt och se cool ut som vanligt, haha ;) Imon ska jag försöka fixa upp en bild till profilen här på bloggen och skriva en presentation så den inte ser så tråkig ut som den gör nu.

Ses imon, krampuss <3


Till bästa Matildaaaa :D

Nu åker jag till Matilda, bästa vännen. Vi får se vad vi hittar på att göra där men vi kommer på något. Det brukar ju vara kul när man är med Matilda. Så det blir nog liiite dålig uppdatering men ett inlägg ikväll kommer det nog, hoppas jag. Favoritlåt just nu: Laserlight David Guetta feat. Jessie J. Vågorna som jag gjorde i håret i lördags sitter kvar än så dom får vara där tills ikväll.

Kram utan kramp :*


Om mig.

Japp, lite grejer om mig:

NAMN: Märta
HÅRFÄRG: Typ ljusbrun, vissa slingor är väldigt ljusa..
ÅLDER: 12, 13 om mindre än en månad :D
FÖDELSEDAG: 6 maj :D
FAVORITMUSIK: Nästan allt! Men speciellt David Guetta<3
FAVORITFÄRG: Har ingen speciell.
FAVORITFILM: Måååånga!
ÖGONFÄRG: Mörkblå.
FAVORITMAT: Spaghetti och köttfärssås, tacos! ^^^
HUSDJUR: En katt och tråkiga fiskar.

Nu kommer jag inte på några fler saker jag kan skriva om mig själv... Om ni vet något så kommentera, kommentera, kommentera! Nu ska jag försöka fixa lite med bloggen. WISH ME LUCK!  ♥

~Första inlägget~

Hejhoj! Det här är första inlägget på den här bloggen. Jag hade en annan förut men den tog jag bort. Den här bloggen kommer handla om mig och lite andra grejer. Haha jag är iaf en tjej som heter Märta. Nu ska jag försöka få ihop ett inlägg om mig, typ hur gammal jag är o.s.v. Tills dess , PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ! ;*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0