Fredag.

FINALLY FRIDAY!

Idag efter skolan har jag ringet efter prao i två dagar. Det var faktiskt läskigt men nu har jag det gjort, nästan. Jag ringde till några ställen men alla hade fullbokat men sen ringde jag till två andra ställen, på det ena skulle jag ringa dit imon igen för då var den "ansvariga" där och på det andra skulle jag komma på onsdag och säga hej och så. Men det är inte säkert att det första stället har plats men hoppas det för vill hellre vara där än på det andra stället. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Idag var Matilda ledig från skolan för hon skulle till Göteborg med några sen ringde hon till mig typ helt hysterisk för att hon hade träffat Nellie Berntsson! Och för er som inte vet vem det är så är det en känd 11 eller 12-årig hästbloggare som har varit med i Hästakuten. Jag har inte så stor koll på henne eftersom att jag inte är någon hästtjej men det är ju Matilda så är jätteglad för hennes skull :D
Igår fyllde ju Sara år och gissa vad hon fick?! Hon ska åka till Stockholm i Augusti och se Lady Gaga! Verkligen en bra present :D Och snart är det ju min tur att fylla år.. :)

Fredag idag, vad ska ni göra? Jag ska vara hemma och kolla på Let´s dance och äta chips :) Jag är inte superintresserad av programmet men lite kul är det ju. Jag hejar nog på Molly och Anton tror jag. Vilken/vilka hejar ni på?


Kommentarer
Postat av: Anneli

Anmäl dig i Veckans Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare på Söndag!

Vinnarna kommer synas i alla inlägg jag gör i en hel vecka!:)

http://anneliih.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-6.html#comment

2012-04-29 @ 13:04:15
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: louise

Hur ska du fira valborg? :)

2012-04-29 @ 16:44:54
URL: http://tingelinge.blogg.se/
Postat av: BLI SVERIGES STÖRSTA OCH RIKASTE BLOGGARE

Du kan bli den nya sveriges största bloggare utan att få skit, vara populärast i ditt område, folk som vill ta bilder med dig, du tjänar så mycket så du har råd med eget? Shoppa på victoria secrets åka till usa osv?

Hur tror du kissie gör?

Jag avslöjar allt till att få dig att tjäna pengar samt få flera hundra tusen läsare och fans!

PS: Jag ljuger inte så inga onödiga respons tack, det här är för DIG!

http://tjanapengarenkelt.blogg.se

2012-04-29 @ 18:24:37
URL: http://tjanapengarenkelt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0