Mellis nästa.

Nu har pecis kommit hem från en vanligt tisdag i skolan. En tråkig tisdag. Började med att åka buss i typ en halvtimme innan vi var framme på skolan där vi har språk. Hade språk och det var sååå tråkigt, gick ner till cafeterian med resten av klassen och köpte en baguette att äta, gick med Matilda, Alice och JUlia till den andra skolan som vi har slöjd på. Hade slöjd, åt mat, hade mer slöjd, åkte  buss hem till min skola och hade nutidskryss, rast och matte/no. Himla tråkigt. Nu kom mamma hem med någon chokladpudding som jag ska äta till mellis, senast jag åt chokladpudding var på dagis så ni förstår vad jag tycker om det men nu har det ju gått några år sedan den tiden. Nu ska jag ta ner alla affisher som sitter på en av mina väggar med magnetlister, kanske sätta upp några nya.. Ja, småfixa helt enkelt. Fast innan det ska jag skaffa Instagram. Men jag har inte bestämt mig än om jag ska ladda ner det till iPoden eller mobilen. Tror att det får bli mobilen, den tar skarpare bilder.
Erbjudandet om att påverka min blogg står kvar, kommentera om det är något som ni vill att jag ska blogga om. Tips liksom ;)
(Medans jag skrev klart det här inlägget hann jag smaka chokladpuddingen....ÄCKLIGT! Kompenserade med lite vaniljyoghurt så jag blev mätt iaf.)

Hejhopp kaffekopp :)                                                                    

Kommentarer
Postat av: Ida Jääskö

Dagens blogg på bloggen - va gärna med!(:

2012-04-17 @ 17:54:32
URL: http://idajaasko.blogg.se/
Postat av: HANNA

vart köper du helst dina kläder, H&M eller Bikbok? :D

2012-04-17 @ 18:12:27
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Ida

Dagens blogg på bloggen-va gärna med! :)

2012-04-17 @ 19:02:57
URL: http://idajaasko.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: håller med, typ ;) vad gör du?

2012-04-17 @ 19:03:18
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Anonym

Dagens blogg är utsedd :D

http://saandriiiee.blogg.se/2012/april/dagens-blogg-9.html#comment

Anmäl er gärna igen ^^, och det skulle vart grymt snällt om ni gillade här: http://saandriiiee.blogg.se/2012/april/dagens-blogg-9.html#comment

2012-04-17 @ 19:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0